|
28,00 zł |
|
||||
Emco Crunchy müsli z czekoladą i orzechami 750g
(BEZ oleju palmowego!)
SKŁADNIKI
PŁATKI OWSIANE 46%, cukier, olej rzepakowy, czekolada 6,5% (cukier, miazga kakaowa, masło kakaowe, dekstroza, emulgator: lecytyna SOJOWA E322, aromat), mąka PSZENNA pełnoziarnista ekstrudowana, ekstrudat (mąka PSZENNA, cukier, kakao, mąka SŁODOWA) , sól kuchenna), mąka PSZENNA, kokos 2,5%, rodzynki 2% (rodzynki, olej słonecznikowy), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, skrobia PSZENNA, ORZECHY LASKOWE 1%, przeciwutleniacz: (palmitynian askorbylu E304, naturalny ekstrakt E306 o wysokiej zawartości tokoferole, lecytyna słonecznikowa E322)
ALERGENY
Zboża zawierające gluten, Soja i produkty pochodne, Orzechy i produkty pochodne
FAKTY ODŻYWCZE / JEDNOSTKA
Średnia wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna 1900 kJ/454 kcal, Tłuszcze 18 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,7 g, Węglowodany 61 g, w tym cukry 23 g, Błonnik 8,8 g, Białko 7,8 g, Sól 0,04 g
FAKTY ODŻYWCZE/PORCJE
Średnia wartość odżywcza w 1 porcji: Wartość energetyczna 713 kJ/170 kcal, Tłuszcze 6,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,8 g, Węglowodany 23 g, w tym cukry 8,6 g, Błonnik 3,3 g, Białko 2,9 g, Sól 0,02 g
WAGA/OBJĘTOŚĆ
750g/37,5g/20 porcji
WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu. Zawsze szczelnie zamykaj wewnętrzną torebkę po otwarciu, aby zawartość na dłużej zachowała świeżość i chrupkość.
PRODUCENT
Emco Sp. sro, Türkova 2319/5b, 149 00 Praga 4
INSTRUKCJA UŻYCIA
Instrukcja przygotowania: 1. Wsyp musli do miski. 2. Zalej mlekiem lub jogurtem. 3. Możesz spożywać nawet bez przetwarzania w stanie suchym.
Pochodzenie
Republika Czeska
Twoje zakupy » twój koszyk » super ceny i okazje » kategorie produktów » najnowsze produkty |
Wysyłka » informacje o wysyłce » koszty wysyłki » odbiór osobisty » zakupy na życzenie |
Pomoc » kontakt » współpracuj z nami » pytania i odpowiedzi » about us (in english) |
Informacje » o sklepie » blog » RSS » Czekolada Studentska » ALPA Zdrowie |
Regulamin » regulamin » polityka prywatności » prawa autorskie |